Čokoláda

Napsal Akinorev (») v pondělí 29. 3. 2010 v kategorii Vaření, přečteno: 805×

Máte rádi čokoládu?? Upřímně musím přiznat, že Vám, kteří odpovídáte ne, já závidím.

Největší problém u čokolády je, že obsahuje sacharidy (cukr) a tuky. Jak už jsem se jednou zmiňovala, tak když máme v krvy sacharidy, tak se tuky vesele ukládají. Takže pokud nespálíte cukry z krve, tak se prostě ty naše uložené tuky ke slovu nedostanou.

Proto, když už čokoládu - tak hořkou!! A pokud chcete baštit něco tučného - sýr, vajíčka - tak nejdříve 4 hodiny po posledním sacharidovém jídle a samozřejmě jen se zeleninou. Pozor na ovocné šťávy, ty taky počítáme do sacharidů.

 

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Dáša z IP 212.4.150.*** | 30.3.2010 10:23
Čokoládku tu já můžu.smile. Hořkou moc nee ale naštěstí mám hodného,štíhlého manžílka. A ten mi ochotně pomůže abych ji neslupla celou. smile
Akinorev | 30.3.2010 17:39
Ano, tak to je super originální rada - pořídit si štíhlého manžílkasmile


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a jedenáct