Maso na zelenině

Napsal Akinorev (») v pondělí 5. 4. 2010 v kategorii Vaření, přečteno: 778×

O víkendu a na svátky na jídle moc nešetřím, ale co občas přeženu, tak musím někde ušetřit.

Takže tady je můj tip, maso na zelenině se šťávou - masa bude méně než zeleniny. Jako přílohu zvolte to co máte rádi - rýži, brambory, hranolky nebo knedlík. Jako zeleninu bych doporučila žampióny a maso nakrájejte na tenké nudličky, bude ho pak vypadat víc.

Hodně nápadů při kouzlení a vaření:-)

 

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Karel z IP 2a00:1028:83c8:*** | 13.2.2014 11:56
Já si dávám vrstvu brambor, masa a zaliju šlehačkou. Je to výborné, ale kvalita brambor se zvyšuje s přípravkem Kuprikol, určitě doporučuji www.ochranazahrady.cz/


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a čtyři