Využít všechno

Napsal Akinorev (») v úterý 13. 4. 2010 v kategorii Úspory, přečteno: 739×

Zpracovávání zbytků jídel. Zůstala Vám rýže?? Doporučuji rýžové bochánky se zeleninou.

 

Do rýže zamícháme 1vajíčko, uvařenou zeleninu (já používám mraženou mrkev a hrášek, ale záleží na chuti), poměr asi 1:1. Dále pak česnek, sůl, pepř, můžete zkusit i bazalku a trochu strouhanky. Pokud je to příliš suché přidejte ještě jedno vejce, ale většinou je potřeba spíše víc strouhanky, protože uvařená zelenina tomu dodá vláhu.

Z těsta děláme bochánky, které pak smažíme nebo to dáme do vymaštěného pekáče a pečeme v troubě. Jako přílohu podáváme chlebík nebo brambory.

 

Stejně postupuji i u brambor.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedna a čtyři